Omul sfinteste locul

Calarasiul cu echipa sa de futsal a castigat Cupa Romaniei. Vorbim despre cea mai mare performanta a calarasenilor in istoria sporturilor pe echipe. Meritul apartine, in primul rand, celor din teren. „Poneii” lui Marian Sotarca erau pe drumuri in vara anului trecut. Clubul de fotbal le-a tras un sut in fund pe motiv ca fac preluare cu talpa si, cel mai important, ca saracesc gruparea din curtea stadionului din cauza faptului ca mananca la aceeasi cantina cu fotbaliatorii care tocmai promovasera in L1.

Tot suturi in fund, pe motiv de incompetenta la clubul care se indreapta spre retrogradare cu sacul plin de datorii, si-au mai luat si oamenii de fotbal din Calarasi. Au fost enumerati pe pagina de Facebook a echipei de futsal dupa castigarea Cupei Romaniei. Nu pentru ca ne face placere sa punem sare pe rana, ci pentru simplul motiv  ca nu va merge internetul zilele astea.

“Multumim si unor OAMENI care nu au spus NU cand am apelat la ei pentru organizarea acestui eveniment: Viorel Ivanciu, Laurentiu Dan Ionescu, George Coman, Victor Baicu, Bogdan Leu, Mihai Stroe, Doru Dinca, Davide Zappavigna, Ion Anghel, Nelu Stan, Costica Stefan, Sandu Petroiu si lista este mult mai lunga.

Multumim Alex Nicolae.
Multumim Bogdan Voinea.
Multumim FairyTale Events, Trupei de majorete.
Multumim LoraVera Dimofte
Multumim Cristian Roger, Laurentiu Cojocaru alaturi de ceilalti colegi, pentru coregrafie si atmosfera din sala”.

Echipa de futsal doreste sa impartaseasca bucuria castigarii Cupei Romaniei cu toti calarasenii. In finala cu United Galati, atmosfera a fost senzationala. Publicul a fost la inaltime, galeria a cantat cu frenezie, iar trofeul s-a pus in vitrina clubului de pe Borcea parca intr-un mod mai firesc ca niciodata.

In tribune au fost oameni de toate varstele, din toate categoriile sociale. Au lipsit insa jucatorii de la fotbal. Gurile rele spun ca baietii ar fi vrut sa-si cumpere bilete, dar n-au mai gasit. Asta pentru ca intrarea a fost libera.

Joi, 21 martie, cu incepere de la ora 18, calarasenii sunt invitati la Sala Polivalenta “Ion C. Neagu” pentru intalnirea cu trofeul pe care echipa de futsal l-a castigat recent. Componenţii lotului nostru vor sta la dispoziţie pentru poze şi autografe. Toţi copiii vor pleca acasă cu o surpriză din partea clubului nostru. Vă aşteptăm!, a anuntat clubul de futsal.

La Calarasi, sportul nu se termina si nici nu incepe cu echipa de fotbal. Nu trebuie sa stam cu buza umflata pentru situatia din clasament. Din moment ce mana dreapta a lui Iliuta s-a laudat la tv ca institutia pentru care lucreaza a dat doar 6 miliarde de lei vechi in acest sezon clubului condus de catre Florin Brisan, iar pe vremea cand echipa era in L3 se cheltuiau 25 de miliarde de lei vechi, mult mai sanatos este sa ne bucuram de reusita de la futsal. Si inca ceva. Omul sfinteste locul. Handbalul lui Dragulin, daca n-ar fi fost macelarit de Federatie, s-ar fi batut pentru un loc in cupele europene. Futsalul lui Ivanciu, un Messi al organizarii si respectului – a castigat Cupa Romanie. La fotbal, Dumnezeu cu mila! Si e normal sa se intample asta din moment ce oamenii de sport din oras au fost transformati in simpli spectatori.